Google neuvoo kertomaan lukijalle toimistaan:

Google neuvoo kertomaan lukijalle toiminnastaan: "Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamiseen ja liikenteen analysoimiseen. IP-osoitteesi ja käyttäjäagenttisi jaetaan Googlelle. Google saa myös suorituskyky‑ ja suojaustiedot, joiden avulla voidaan varmistaa laadukkaat palvelut, luoda käyttäjätilastoja, havaita väärinkäyttöä ja reagoida siihen."

lauantai 4. elokuuta 2012

Ohjeita esseen kirjoittamiseen

H. G. Wellsin (1866-1944) tekijänoikeuksia tuskin loukkaan, kun julkaisen blogissani käännöksen hänen tekstistään. Käännöstyön on tehnyt Google - lopputulos taattua siansaksaa.


Kirjoittaminen Essays

Taidetta esseisti on niin yksinkertainen, joten täysin vapaa tulkintasääntöjen kritiikkiä, ja withal niin ihana, että täytyy tarpeet ihmetellä, miksi kaikki miehet eivät ole esseistejä. Ehkä ihmiset eivät tiedä, miten helppoa se on. Tai ehkä aloittelijat voivat erehtyä. Oikein opetettu se voi olla opittu lyhyesti kymmenen minuuttia tai niin, mitä taide on siinä. Ja kaikki muu on yhtä helppoa kuin vaeltava joukossa metsämailla on kirkas aamu keväällä.

Sitten istua sinua jos voisitte liittyä meihin, kun paperia, kyniä ja mustetta, ja merkitse tämä kynä on kysymys ratkaisevalla hetkellä. Jokaista kynä oman tavallaan essee-ja lyijykynät myös lajinsa jälkeen. Muste ehkä voi olla se vaikuttaa myös, ja paperi, mutta tärkein on kynä. Tämä todellakin on keskeinen salaisuus essee-kirjoitus. Ke joku hänen oikea kynä, ja herkkuja koostumuksen ja syntymän essee on varmistettu. Vain monet meistä vaeltavat maan päällä ja koskaan tavata häntä - turha ja yksinäinen miehiä.

Ja kaikki kynät, sinun sulka tutkielmia, jotka ovat kirjallisuus. On hiuksenhieno harmaata taloutta, ihana helppous, ehkä jopa heikko moraalittomuus lähinnä kirjallisia, noin sulkakynän.Sulka on runsaasti ehdotus ja tarjous. On sulkakynät jotka lainata sinulle Montaigne ja Horace käsissä kauppojen-liiton edustaja. Ja ne omituinen, idle ääniä tämän kynän tekee ovat ihastuttavia, ja se murtaa helposti sujuvuutta wit. Kaikki klassiset esseistejä kirjoitti sulkakynä, ja Addison käytetty kallein sellainen hallitus osti. Ja alussa huonompi essee oli kynnyksellä halpaa terästä kynä.

Sulka pomo myyvät mahtua tavallisen kynänvarret ole totta sulkakynät ollenkaan, puuttuu arvokkuus, ja saattaa jopa johtaa sinut New Huumori jos luotat liikaa niiden käyttöön. Kun oikea sulka Suosittelen minut stumpy BB lyijykynä, saat vähemmän kiillottaa ja laajoihin vaikutuksiin, mutta olet silti tehdä hyvää kirjallisuutta. Joskus työ on lähellä - herra. George Meredith, esimerkiksi epäillään pehmeä lyijykynä - ja aina se on blunter kuin sulkakynä työ ja ytimekäs. Kun kova kynä ei kukaan voi kirjoittaa mitään, mutta ruma tyyli - eräänlainen itätuulen ilmaa se antaa - ja hymyillä et voi. Niin että sitä käytetään usein vakavia artikkeleita puolen kruunu arvion.

Seuraavassa isäntä teräksen kyniä. Tuo kalju, kirkas, tieteellinen tyyli, kaikkien on sanoilla kuten "evoluutio" ja "ympäristö", jossa pyritään ilmaisemaan sen merkityksen täsmällisesti ja esimerkillinen talous sanoja, tehdään hieno teräs terät - Kahdentoista pennin milloin tahansa paperikauppa. J kynän nainen kirjailija ja stylograph hiiteen - sinun esseisti saa koskettaa asioita. Niin paljon kynän. Jos et pysty kirjoittamaan esseitä helposti, eli kun vetokoukun tulee sisään Hanki laatikollinen erilaisia kynä ja aloittaa uudelleen, ja niin uudestaan ja uudestaan, kunnes epätoivoon tai iloa pidätyksiä sinua.

Mitä kirjoituskonetta, voit enää saada essee ulos kirjoituskoneen kuin mitä voisi olla sonaatti, kun sen avaimet. Ei essee koskaan kirjoitettu kirjoituskoneella vielä, eikä tule koskaan olemaan. Lisäksi sen mahdottomuus, ehdotus merkitsee julma piittaamattomuutta työnjaon jonka elämme, liikumme ja on meidän olemuksemme. Jos esseisti konekirjoitusta, työttömät kirjoituskone, joka on yleensä henkilö erinomainen koulutus ja kapasiteetin, saattaa kestää esseitä, ja missä on elävä silloin? Voisi yhtä perustellusti aloittaa kerralla Linotype ja tulostaa omaa nokkeluutta ja huumoria heti. Ja kun hyökkäys muiden kauppojen askeleen pidemmälle voisi, kun he yrittävät myydä omaa sanomalehteä, jopa saada piki ottaa lukea sitä itse. Ei, vaikka esseistejä on oltava kohtuullisia. Jos se mekaaninen clitter-kolinaa ei tee kokoonpano mahdottomaksi, kirjoituskone olisi silti alla kunnian kirjallisuuden mies.

Sitten paperi. Ylellinen, kallis, pienikokoinen kerma-rento nuotti on paras, sillä se tekee teidän essee valinnan ja kompakti, ja muussa tapauksessa, repäisi kirjekuoret ja selkään laskuja.Jotkut miehet rakastavat sulkea paperilla, koska he voivat kirjoittaa poikittain linjat, ja jotkut ottaa fly-lehdet ystäviensä kirjoja. Mutta jos joku kirjoittaa halpaa saarna paperille täynnä karvoja pitäisi kirjoittaa kaukana nainen hän rakastaa, ettei hän loukkaa korviaan. On hyvä kuitenkin, ytimekäs, voimakas tyyli.

Muste tulee olla kiiltävä musta koska se jättää kynä, kiillotettu Englanti. Violet musteet johtaa näennäisesti tunteita, ja sini-musta ja mauttomuus. Punaisella esseet ovat usein hyviä, mutta yleensä julkaistavaksi kelpaamatonta.

Eli yhtä paljon melkein kuin kukaan tarvitsee tietää aloittaa esseen kirjoittamisen. Koska sinun oikea kynä ja mustetta, tai kynä ja paperia, voit vain istua alas ja kirjoittaa juttu. Arvo essee ei ole se asia, mutta sen tunnelma. Sinun täytyy olla mukava, tietysti, lepotuoli, jossa käsi-lepää, tossut ja kirja kirjoittaa siitä käytetään yleensä, ja sinun on ruokittava hiljattain, ja kehosi puettu helppous kuin arvokkuus. Muuten, älä vaivaa pitäytyä kohdetta tai mistä tahansa aiheesta, ja ottaa murehtiko toimittaja tai lukija, teidän essee pitäisi olla yhtä spontaani kuin kedon kukkia.

Niin kauan kuin et alkaa määritelmän voit alkaa muutenkin. Äkillinen alku on paljon ihaillut, kun muoti klovnin merkinnän kautta apteekin ikkunassa. Sitten läimäyttää teidän lukija kerralla, löi häntä päähän makkarat, reipas hänet kanssa pokeria, niputtaa hänet kottikärryt, ja näin kuljettaa hänet pois mukanasi ennen kuin hän tietää missä olet. Voit tehdä mitä tahdot lukija silloin, jos vain pitää hänet mukavasti liikkeellä. Niin kauan kuin olet onnellinen lukija olemaan niin. Mutta lakia on noudatettava: essee, kuin koira, joka haluaa miellyttää, täytyy olla eloisa häntä, lyhyt mutta irvaileva kuin mahdollista.Kuten raketti, essee menee vain pihinä ja kipinät lopussa se. Ja tiedämme, että lopettaa kirjoittaminen on salaisuus esseen, essee, että julkinen rakastaa kuolee nuorena.

"Writing of Essays", H. G. Wells (1901)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti